2017. október 18.

Ma Lukács napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

Friss videók

Friss hírek

Nemzetközi bábos találkozó a...

Október 14-én, szombaton délelőtt 10 órától egész nap várja a kicsiket, nagyobbakat és a gyermeklelkű felnőtteket a „Határtalanul nemzetközi bábos találkozó” az Arany 17. Rendezvényközpontban.

Csomagot kaptak a rászoruló családok

Évente két alkalommal az önkormányzat támogatásával valósul meg élelmiszerosztás városunkban. Az őszi eseményen 360 család kapott csomagot, összesen 4,7 tonna élelmiszer érkezett a Közösségi Házba, ahová október 10-én várták a rászorulókat.

Boldog óvoda lett a Szivárvány

Városunkban először a Szivárvány Óvoda nyerte el a „Boldog óvoda” címet. A kitüntetést a múlt héten vehette át az intézmény vezetője, Pintér Jánosné és a pályázatot kidolgozó két óvónő, Hajmási Kitti és Kolozsvári Rita.

Az nem lehet, hogy annyi szív, hiába...

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után véres megtorlás várt a magyarokra. 1849. október 6-án Aradon tizenhárom kivégzést hajtottak végre. Az aradi vértanúk terén a mártírokra emlékezett a város. Ezúttal a koppánymonostori Dózsa iskola diákjai készültek műsorral. A...

Húsz év a családok szolgálatában

A Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézményének gondozottjai adtak műsort az Arany 17-ben tartott, az intézmény 20. születésnapját ünneplő rendezvényen. Az eseményen jelen volt dr. Kreft-Horváth Lorán alpolgármester mondott ünnepi beszédet.

Félezer diák futott a Tó Kupán

Gyermekzsivajtól és sípszótól volt hangos október 5-én a Rüdiger-tó partja, ahová a járás tizenegy iskolájából érkeztek versenyzők a 39. alkalommal megszervezett Tó Kupára.

Lengyelországban...

Október 1-je és 4-e között városunk diákjainak küldöttsége Herceg Edina és Blaskó József tanárokkal lengyel testvér településünk Sosnowiec vendégei voltak.

Emlékezés 56...

Városunkban több időpontban, több helyszínen is megemlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulójáról. 

Családi kör a Fesztyben

A városvezetés - dr. Molnár Attilával az élen - zsűrizte azokat a bográcsban készült finomságokat, melyekkel a szülők és az intézmény csapata benevezett a Feszty iskola...

A nagy könyv – az...

Számos programmal készültek az országos könyvtári napok alkalmából a Jókai Mór Városi Könyvtár felnőtt és gyermekrészlegén. Az idei téma a "csak tiszta...
időjárása
72 órás előrejelzés
Az előrejelzéseket a Meteoplaza készítette.
Részletesebb előrejelzések:
www.meteoplaza.info

Következő műsorunk

Legutóbbi műsorunk

2017. 10. 12., csütörtök
19:00

KRÓNIKA

  • Generációk a színpadon
  • Új gépjárműfecskendő szolgálatba állítása
  • Centenáriumi futás a Honvédelmi Minisztérium szervezésésben
  • Bíró Szabolcs közönségtalálkozó 
  • Welness az ókorban előadás kicsiknek
  • Aradi megemlékezés 
  • Egészségügyi nap és Diák Crossfit bajnokság az Alapy iskolában
  • Fennállása 20. évfordulóját ünnepelte a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény
  • Családi nap Feszty iskolában
  • Önkormányzati finanszírozású élelmiszerosztás
19:40

Színházi Lábjegyzet

A Zsugori című előadás a Komáromi Jókai Színház és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója
20:00

A Szomszéd Vár

Turisztikai Magazin
20:10

Útravaló