2017. október 21.

Ma Orsolya napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

2017. 06. 08., csütörtök vissza az előző oldalra

Komárom

Global Wellness Day a Brigetio Gyógyfürdőben

Június 10-én a Wellness Világnapja alkalmából világszerte csatlakoznak a Global Wellness Day kezdeményezéshez. A cél, hogy ezen a napon forduljon a figyelem az egészséges életmód felé. Hazánkban az idei évben is számos szolgáltató csatlakozik, köztük fürdők, szállodák, fitness termek. A komáromi Brigetio Gyógyfürdő is fontosnak tartja, hogy felhívja vendégei figyelmét az egészséges életmód fontosságára. Június 10-n éjszakai fürdőzést rendezünk, így vendégeink nemcsak napközben, hanem este is tehetnek az egészségükért.

Szombaton 20.30 órától éjfélig szabadtéri éjszakai fürdőzésre várjuk az érdeklődőket, ahol kipróbálhatják a kültéri úszó- és élménymedencénket. A fürdőzésen és az úszáson túl zenével is készülünk, így a mozgás egy másik formáját is kínáljuk vendégeinknek.

Négy évvel ezelőtt, 2012-ben indult a kezdeményezés, hogy legyen egy nap, melyen a figyelem az egészséges életstílus felé fordul. A WHO adatai szerint napjaink egyik legnagyobb egészségügyi problémája a depresszió, mely kapcsolatban van az alvászavarokkal, a stresszel és az elhízással is. Az alábbi pontok a Világnapi kezdeményezés javaslatai, melyeket minden nap jó lenne teljesíteni. Tegyen meg minél többet annak érdekében, hogy jól érezze magát!

A Global Wellness Day üzenete az alábbi javaslatokkal él:
1. Sétálj egy órát!
2. Igyál több vizet!
3. Kerüld el a műanyag flakonokat!
4. Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
5. Tegyél jót valakivel!
6. Vacsorázz együtt a családdal!
7. Menj aludni este 10-kor!

A fenti javaslatokat a Magyar Fürdőszövetség + 1 javaslattal egészíti ki: „Keress fel egy fürdőt!” 

Tegyen egy próbát, vajon hány pontot sikerül teljesítenie! Próbáljon meg minden nap minél többet teljesíteni a listáról és meglátja, hogy javulni fog a közérzete és fizikai állapotára is jó hatással lesz a változtatás!