2017. október 21.

Ma Orsolya napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

2017. 06. 21., szerda vissza az előző oldalra

Komárom

Komárom a Nemzeti Regattán

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton elnevezésű rendezvénysorozatának keretében kétnapos fesztiválra invitálta hazánk településeit. A siófoki turisztikai seregszemlén 38 teleülés között Komárom is részt vett. 

A városok bemutatták nevezetességeiket, idegenforgalmi értékeiket. Komáromot a Tourinform iroda munkatársai népszerűsítették, de fellépett a Garabonciás Néptáncegyüttes két párosa is. Standunkon komáromi dunai halászlé és Jókai bableves készült, melyhez a Kősziklás Pincészet kínált kiváló borokat. A szakácsok Kocsis Sándor és Czakó Zsolt voltak.

A Nemzeti Regattán a Bolehradsky Szilveszter, Czunyi Zsolt, Szokolai Katalin, Csonka Éva, Marics László, Székely Attila, Bartal Mónika, Bagócs Katalin, Székely Mária, Schlay József és Balogh Márta összeállítású sárkányhajós csapatunk negyedik helyezést ért el.

A regattán a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre is sor került, ahol a komáromiak az első futam harmadik helyezettjeként a középdöntőben végeztek.