2017. október 18.

Ma Lukács napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

2017. 05. 30., kedd vissza az előző oldalra

Komárom

Ismét Európa-bajnok lett Grónai

Ismét hatalmas sikerrel tért haza komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője és az Unicentral Bulls Thai Box Klub versenyzője a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council és a WMKF – World Martial Kombat Federetaion Európa-bajnokságáról.

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosunk ’A kategóriás’ profi muay thai Európa-bajnoki övvel bizonyította be ismét, hogy az állandó kitartó munka, a sok áldozat és az ellentmondást nem tűrő akarat segítségével újra és újra valóra válthatjuk az álmainkat és elérhetjük céljainkat.
Grónai -65 kg-os súlycsoportban, védő felszerelés nélkül 5x3 percre kiírt mérkőzésen az első két menetben határozott combrúgásokkal puhította és végül könyök-, klincs és térd technikákkal törte meg, a nála jóval magasabb ellenfelét. A francia harcosnak már az első menetben jelentősen eleredt az orra vére, akit végül Sándor a harmadik menetben térd KO-val búcsúztatott, ezzel megszerezve második ’A kategóriás’ profi muay thai bajnoki övét.
Felkészítő edző: Csányi János, Vlasich Róbert
Erőnléti edző: Berta Csaba