2017. október 21.

Ma Orsolya napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

2017. 06. 01., csütörtök vissza az előző oldalra

Komárom

A Fair Play Cup országos döntőjében hengereltek az esztergomi diákok

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fair Play Cup középiskolai labdarúgó programjának országos döntőjébe jutott az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium, és a dobogó második fokán végzett. 

Mihalovits Gábor, a fiatalok testnevelő tanára elmondta, egy olyan csapattal indultak el ezen a tornán, akikkel más viadalokon is együtt rúgják a bőrt. – Egészen az országos döntőig kapott gól nélkül jutottunk el – emelte ki. – Egy őszi és egy tavaszi forduló után kerültünk tovább a megyei fináléba. Eredetileg a komáromi csapat győzött, másodikak lettünk, de visszalépésük miatt mi bizonyíthattunk a regionális döntőben. Itt szintén ezüstérmesek lettünk Székesfehérváron, ahol az első két együttes mutathatta be felkészültségét a Telkiben rendezendő országos megmérettetésen. Itt 2x4-es csoportba osztották a mezőnyt. Mi Békéscsabával, Törökszentmiklóssal, és Debrecennel küzdöttünk. Második helyen kerültünk be az elődöntőbe, megvertük a Paks alakulatát 2-0-ra. A végső meccsen, a döntőben a Békéscsabától szenvedtünk vereséget. Büszke vagyok nagyon a gyerekekre, ezzel a csapattal egyébként futsalban és az amatőr labdarúgó diákolimpiai országos döntőben is szerepeltünk. Azt hiszem, sikeres esztendőt zártunk – hangsúlyozta Mihalovits Gábor.

A csapat tagjai: Kecskeméti Bálint, Várszegi Dávid, Závorszki Dániel, Kovács Bence, Szolonka Sándor, Magyarovics Márk, Youisi Dzsemil, Suiogan Tímár. Testnevelő: Mihalovits Gábor.