2017. október 21.

Ma Orsolya napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

2017. 08. 15., kedd vissza az előző oldalra

Komárom

XVIII. Tempós nyári tábor - Jutalmazás és Övvizsga

Az elmúlt hétvégén Komáromban tartott edzőtábort Filep Imre 7. danos mester a Tempo Karate Egyesület szervezésében.

A táborban volt lehetőség a hosszabban gyakorolni a karate technikáit, elméletét, a versenyzést, váltott ellenfelekkel a küzdelmet, és a szakmai programok mellett, strandolás is belefért a közel egyhetes összejövetelben.
Mindenki a szintjének megfelelően edzhetett, s a több mint ötven vizsgázó sikerrel teljesítette a következő övfokozat követelményeit, a megjelent nagy létszámú érdeklődök előtt.
Ez a tábor keretén belül került sor a jutalmazásra is, ahol a legeredményesebb versenyzőket ismerték el szüleikkel együtt. Ebben a szezonban Köteles Ákos, Pataki Bence, és Rigla Regina Amarilla lettek a legjobbak, ők kapnak jelentős támogatást a versenyzésükhöz.
Kitüntették az előző tanévben kitűnő tanulókat:
Bán Zara Dorina. Gyurcsovics Ádám. Filep Ádám. Gulyás Ferenc. Gyönygyösi Mózes. Kocsis Dóra. Czibor Botond. Rigla Regina Amarilla. Bazsó Ákos. Óvári Anna, valamint akik javítottak a tavalyi tanulmányi eredményükön: Horváth Balázs. Benkei Balázs. Malomsoki Virág. Bíró Gergő. Farkas Attilla Richárd. Kovács Dániel. Óvári Ákos. Lajos Lehel. Holló Valéria.
Filep Imre a jövőről elmondta, hogy egyrészt várják az újakat, fiúkat-lányokat egyaránt, Komáromban a Lehár Ferenc u. 7 sz alatti edzőtermünkben, hátfőtől-csütörtökig 17 órától a kezdő csoportokban 5 éves kortól 99 éves korig fiúkat-lányokat.
Az önvédelemre és eredményes versenyzésre is képessé tevő fizikai- szellemi- lelki felkészítés mellett, az egészséges életmódra nevelés és a tiszteletet adni és kapni egyaránt képes értelmiségi létre való felkészítés.

Klubbunkban az edzéseken, az óvodástól az általános- és középiskolásokon át az egyetemisták, ill. a már végzett diplomások, valamint saját munkájuk területén kiváló szakemberek közösségét mutatja.
Nálunk jól ötvöződik a hagyományos tiszteleten alapuló keleti filozófia és a nyugati gondolkodás. A tradicionális karate-do mellett, - megfelelő felkészítéssel- versenyzési lehetőséget biztosítunk minden tagunknak.
Versenyzőinket sikereik alapján ismertség és elismertség övezi itthon és a határainkon túl egyaránt.
A sport mellett kiemelt figyelmet fordítunk a tanulásra és a szabadidő kellemes, hasznos eltöltésére is.
Másrészt készülnek a Fudokan Világbajnokságra, valamint az őszi versenyszezon eseményeire.
Az edzések nyitottak, minden elkötelezettség nélkül kipróbálhatóak!
Érdeklődni: Filep Imre Tel: 06 20 5644142 lehet