2017. június 25.

Ma Vilmos napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

Videós hírek

március 19

Komárom

Megbetegedéseket okozhatnak egyes tápok

Milyen megbetegedéseket okozhatnak a nem megfelelő tápok. Ezeknek jártunk utána. 

november 1

Komárom

Nemzetközi kutyakiállítás

A Monostori erődben megrendezett, immár hagyományosnak mondható Nemzetközi kutyakiállítás idén is sok érdeklődőt vonzott. 

október 26

Komárom

A kötelező védőoltások

Az emberek többsége már belátja, hogy milyen fontos az ebek veszettség elleni oltása. Szeptemberben és októberben sokan vitték oltatni kutyájukat az állatorvoshoz. 

október 26

Komárom

Új állatvédelmi törvény

Az állatvédelmi törvény újabb módosításai az állat jólétét tartják szem előtt. Például tilos a kutyák fülének csonkítása és a farok kurtítása. 

szeptember 6

Komárom

Alternatív gyógymód az állatoknál

Nemcsak az emberek, hanem az állatok is gyógyíthatóak olyan alternatív módszerekkel, mint például a homeopátia. Dr. Mátray Árpád bábolnai állatorvost az alternatív gyógyászat ismerőjét kérdeztük, aki ezúttal nem rádiós műsorában, a Hajnaltájban, hanem rendelőjében válaszol a házi kedvencek homeopátiás kezelésével kapcsolatban. 

szeptember 6

Komárom

A nyáron sem pihentek a Rex Állatvédő Egyesület önkéntesei

Évszaktól függetlenül, folyamatosan sok és nehéz munka hárul a Komáromi Rex Állatvédő Egyesület önkénteseire. Nem volt ez másképp ezen a nyáron sem. 

szeptember 6

Komárom

A féregtelenítés fontosságáról

A férgesség komoly egészségügyi problémákat okozhat állatban és emberben egyaránt. Ezért nem szabad félvállról vennünk házi kedvenceink féreghajtását. Ez minden állattartónak kötelessége.