2017. október 18.

Ma Lukács napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

Videós hírek

október 12

Komárom

Új gépjármű-fecskendő állt szolgálatba

Huszonöt vadonatúj, hazai gyártású gépjárműfecskendőt, valamint öt, korábban hivatásos tűzoltóságokon szolgálatot teljesítő tűzoltóautót adtak át szeptember 21-én Budapesten, a Hősök terén. Ezekből egy a komáromi tűzoltóparancsnokságon állhat szolgálatba.

október 12

Komárom

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Október 6-án, az aradi vértanúk emlékezete okán a koppánymonostori Dózsa György Általános Iskola diákjai adtak műsort. A megemlékezés koszorúzással zárult.

október 12

Komárom

20 éve a családok szolgálatában

20 évvel ezelőtt alakult meg a mai nevén Támpont Család és Gyermekjóléti Intézmény. A jubileumi évfordulóról ünnepséggel emlékeztek meg október 5-én az Arany 17 Rendezvényközpontban.

október 12

Komárom

Tartós élelmiszert kaptak a rászorulók

Ismét tartós élelmiszercsomagban részesültek az arra rászorulók az önkormányzat jóvoltából, melyeket a Támpont Család és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai osztottak ki október 10-én a Közösségi Ház nagytermében.

október 12

Komárom

Generációk a színpadon

Idén immár hatodik alkalommal rendezték meg városunk zeneiskolájában a Generációk a pódiumon elnevezésű programot, melyben a családok mutatkoztak be zenei produkciókkal. Ezen túlmenően számos egyéb mozzanat történt az intézmény berkeiben a Zene Világnapja okán, október 2-án.

október 12

Komárom

Egészségnap az Alapyban

Minden tanév őszén megrendezik az egészség napot az Alapy Gáspár Szakgimnázium és Szakközép Iskolában. Ezúttal salátakészítés, sport és más az egészséges életmóddal kapcsolatos kreatív feladatok szerepeltek a programok között.

október 12

Komárom

Író-olvasó találkozó Bíró Szabolccsal

Az elveszett csillagok, az Anjouk sorozat, vagy akár a kicsiknek szóló A sárkány, aki nem akart aludni olvasmányok íróját látta vendégül író-olvasó találkozóra a gyermekkönyvtár.

október 12

Komárom

Wellness az ókorban

A történelem órák kiegészítéseként tartott ismeretterjesztő előadást Fényes Gabriella régész Wellness az ókorban címmel október 4-én. Az előadás a rómaiak fürdőkultúráját, fürdőzési szokásait állította a fókuszba.

október 6

Komárom

Átadták a Zichy-pontot

Átadták a Zichy-pont névre keresztelt új rendezvényközpontot Észak-Komáromban, mely baráti összefogással jött létre. A szervezők célja, hogy egy élő közösségi teret hozzanak létre és színesebbé tegyék Komárom kulturális életét.

október 6

Komárom

Érdekes előadásokkal várt az Országos Könyvtári Napok

Az Országos Könyvtári Napokhoz kapcsolódva érdekes előadásokat, hangversenyt, író-olvasó találkozót és hagyományőrző kézműves foglalkozást szervezett a Jókai Mór Városi Könyvtár. Október 4-én Dr. Győrffy Dóra pszichiáter tartott előadást "Barátunk a stressz" címmel, a pozitív gondolkodás megerősítéséről.

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 219 »