2017. október 18.

Ma Lukács napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

Videós hírek

szeptember 22

Komárom

Szászsebese indultak a KEFE tagjai

Szászsebesre, Komárom testvértelepülésére indultak a Komárom Európa Futóegyesület futói és kerékpárosai az elmúlt hétvégén. A testvárosi kapcsolatok ápolása címén szervezett esemény már visszatérő hagyomány a KEFE berkeiben.

szeptember 21

Komárom

Grónai Sándorék edzésén járt Dr. Molnár Attila

Az Alexandros Muay Thai Gym edzésére látogatott el dr. Molnár Attila polgármester, aki egy díszoklevelet adott át az Európa- és világbajnok harcosnak. Cserébe egy egyenpólót kapott városunk vezetője. 

szeptember 1

Komárom

Erőd Ride - a legextrémebb kerékpáros verseny

Macskakő, fahíd, homokos, füves, betonos terület és kazamaták. Változatos terepviszonyokkal kellett megküzdeniük a 8. Erőd Ride indulóinak. Az extrém kerékpáros versenyt a Monostori Erődben rendezte meg a Street Generations.

szeptember 1

Komárom

Utánpótlás nevelés és Czibor Zoltán emlékének megőrzése

Az utánpótlás labdarúgás népszerűsítése és Czibor Zoltán eszmei örökségének ápolása a célja a Kozenkov-kupa elnevezésű tornának, melyet idén négy csapat részvételével rendeztek meg a Czibor Zoltán sporttelepen.

június 22

Komárom

Hagyományteremtő röplabda-bajnokság

A nyári szünidő első napján hagyományteremtő szándékkal röplabda-bajnokságot szerveztek a Fesztyben. 

június 14

Komárom

Háziversennyel ünnepelt a Fouette

Háziversennyel ünnepelte a versenyszezon végét a Fouette ritmikus gimnasztika egyesület

június 12

Komárom

Kiemelkedő tehetségek a ritmikus sportgimnasztikában

A ritmikus gimnasztika nagy népszerűségnek örvend a lányok körében. Négy olyan tehetséges rg-s lány külön edzésére látogattunk el, akik kemény munkával és kitartással rendkívüli sikereket értek el a sportágban.  

június 8

Komárom

Szeptembertől hastánc-tanfolyam indul gyerekeknek

Önbizalom, testtudatosság, fejlődő mozgáskultúra. Többek között ezt nyújtja a hastánc, mely keleti-, színpadi-, show-, és folklór táncelemekből áll. Komáromban, szeptembertől a gyerekek is megismerkedhetnek ezzel az egzotikus mozgásformával.

június 8

Komárom

A Napsugár lett a legsportosabb óvoda

A Napsugár Óvoda nyerte el a Legsportosabb óvoda címet, az intézmény által szervezett versenyre június 7-én került sor a Berecz Dezső sporttelepen. Ez az óvodás megmérettetés most is nagyon jó hangulatban telt, a város óvodásai bizonyították rátermettségüket a sorversenyekkel tűzdelt viadalban.

június 8

Komárom

Sikeresen szerepeltek a tempósok a magyar bajnokságon

Sikeresen szerepeltek a Tempo Karate Sportegyesület versenyzői a magyar bajnokságon. Az utóbbi évek legeredményesebb megmérettetésének nevezte a rangos versenyt Filep Imre 7 danos mester. 

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 »