2017. augusztus 22.

Ma Menyhért napja van.

Szavazás

Önnek van konyhakertje?

Műsoraink

Videós hírek

június 22

Komárom

Hagyományteremtő röplabda-bajnokság

A nyári szünidő első napján hagyományteremtő szándékkal röplabda-bajnokságot szerveztek a Fesztyben. 

június 14

Komárom

Háziversennyel ünnepelt a Fouette

Háziversennyel ünnepelte a versenyszezon végét a Fouette ritmikus gimnasztika egyesület

június 12

Komárom

Kiemelkedő tehetségek a ritmikus sportgimnasztikában

A ritmikus gimnasztika nagy népszerűségnek örvend a lányok körében. Négy olyan tehetséges rg-s lány külön edzésére látogattunk el, akik kemény munkával és kitartással rendkívüli sikereket értek el a sportágban.  

június 8

Komárom

Szeptembertől hastánc-tanfolyam indul gyerekeknek

Önbizalom, testtudatosság, fejlődő mozgáskultúra. Többek között ezt nyújtja a hastánc, mely keleti-, színpadi-, show-, és folklór táncelemekből áll. Komáromban, szeptembertől a gyerekek is megismerkedhetnek ezzel az egzotikus mozgásformával.

június 8

Komárom

A Napsugár lett a legsportosabb óvoda

A Napsugár Óvoda nyerte el a Legsportosabb óvoda címet, az intézmény által szervezett versenyre június 7-én került sor a Berecz Dezső sporttelepen. Ez az óvodás megmérettetés most is nagyon jó hangulatban telt, a város óvodásai bizonyították rátermettségüket a sorversenyekkel tűzdelt viadalban.

június 8

Komárom

Sikeresen szerepeltek a tempósok a magyar bajnokságon

Sikeresen szerepeltek a Tempo Karate Sportegyesület versenyzői a magyar bajnokságon. Az utóbbi évek legeredményesebb megmérettetésének nevezte a rangos versenyt Filep Imre 7 danos mester. 

június 8

Komárom

A Kémények megnyerték a Pest megyei bajnokságot

A KVSE Kémények csapata megnyerte a pest megyei bajnokságot, a kem-i bajnokságban pedig a dobogó 2. fokára állhattak fel a fiúk. Az utánpótláscsapatok is jól vették az akadályokat. Szeptembertől minden korcsoportban indítanak csapatot. 

június 8

Komárom

Tanévzáró fesztivál a focipályán

Gyerekzsivajtól volt hangos a Czibor Zoltán Sporttelep június 7-én. A Magyar Labdarúgó Szövetség komáromi körzetének tanévzáró fesztiváljának adott helyet a futballpálya.  

június 2

Komárom

Hatodik alkalommal szervezték meg az ovifloorball tornát

Az ovisok közül a Kistáltos, a kisiskolások közül a Feszty érdemelte ki a bajnoki címet a hatodik alkalommal megtartott floorball kupán. 

június 2

Komárom

Bajnoki döntőt játszott az U14-es csapat

A KVSE NBII-es U14-es labdarúgó csapata május 31-én a Czibor Zoltán Sporttelepen bajnoki döntőt játszott, és egy góllal diadalmaskodott a Dunakanyar ellen. A Bajnoki címre abszolút esélyes a komáromi csapat.

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 »